YOGA ALS THERAPIE

Aerial yoga kan voor vele doeleinden gebruikt worden en therapie is daar één van. Als je het druk hebt en de stress toeneemt, kan het wel eens mislopen. Heb je geen idee hoe je het allemaal voor elkaar moet krijgen en vecht je tegen vermoeidheid en negatieve gedachten? Misschien denk je wel dat je het nog wel redt als je net ietsjes harder werkt of het nog even volhoudt tot die ene vakantie, deadline of rustige periode. Dankzij onze therapie gebruik je yoga om helemaal terug tot rust te komen.

Door onze samenwerking met Tula Yogastudios bieden we opleiding-subsidies aan via STAP-budget. Ga eerst naar de website van Tula en meld je aan om je plek te reserveren. Na je aanmelding bij Tula ontvang je van hun een STAP-aanmeldingsbewijs dat je nodig hebt voor je STAP-aanvraag bij UWV. Wees snel want op=op. Bekijk dus of een training beschikbaar is om STAP-budget aan te vragen!

Bekijk gelijk onze agenda voor alle opleidingen

Hoe werkt yoga als therapie?

Als je met veel stress zit en je op scherp staat, zal je irritatie en ontevredenheid met werk alleen nog maar toenemen. Ontspannen lukt niet meer en plots heb je nergens energie voor. Dankzij onze yoga in doeken krijg je de therapie die je nodig hebt om terug helder te denken, zodat ook je lijf terug meewerkt. Het is ideaal als het echt even niet meer lukt, als je stekker er ineens uit is. Yoga met therapeutische doeken helpt bij burn-outs, stress en overspannenheid. Deze laten allemaal een diepe impact op je leven achter, waardoor het niet altijd even simpel is om de weg terug te vinden. Deze stress relief yoga kan echter een goed begin zijn. Het is belangrijk om zowel je lichaam, emoties als denkprocessen te betrekken, als je leert omgaan met stress. Deze zijn nu eenmaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens de yogatherapie ga je daarom aan de slag met al deze elementen.

yoga oefening thuis uitvoeren

Bekijk ook onze Yoga doeken en hangmatten

6-weekse (online) cursus

Wil jij grip krijgen op je gedachten en lichaam? Dan is de 6-weekse Aerial Yoga Stress release cursus een goede start. Deze therapie gebeurt in zes sessies van vier uur waarbij je samen met een ervaren team aan de slag gaat met deze interessante vorm van yoga. Het team bestaat uit een yogadocent en een psycholoog. We starten de dag met een fijne aerial yoga les, gevolgd door een interactieve sessie waarin we elke week een ander thema rondom stress behandelen. Je kunt deze yoga trainingen online of bij ons op locatie volgen.

Deze yogatherapie is bedoeld voor professionals en duurt vier dagen. De sensationele en verbazingwekkende module laat jou zien en ervaren hoe je met aerial yoga lichamelijke en emotionele klacht-bevrijdende therapie kan geven. Het aerial yoga doek is een fantastische tool voor therapeuten, coaches, docenten, hulpverleners en mensen die geïnteresseerd zijn in het herontdekken van hartcoherentie. Je leert zo je hersenen te gebruiken als handig stuk gereedschap in plaats van altijd als leidende gids.

Schrijf je in en breng je lichaam terug tot rust

Dankzij de yogatherapie die wij aanbieden bij Aerial Yoga Nederland zorg je ervoor dat sensorische informatieverwerking en het tot rust komen na een zware dag heel wat gemakkelijker gaan. Als je na onze cursus zelf verder wilt blijven ontspannen in je eigen hangmat, kun je altijd een kijkje nemen in onze webshop en daar een hangmat bestellen. Je kunt ons ook steeds contacteren op het nummer +31 20 211 11 25 of door een e-mail te sturen naar info@aerial-yoga.nl als je vragen hebt over onze therapie.

Agenda