Therapie

“Druk, druk, druk” en dan gaat het mis….

Waarschijnlijk herken je dit maar al te goed. Je hebt het druk, de stress neemt toe, je hebt geen idee hoe je het allemaal voor elkaar moet krijgen; je vecht tegen je vermoeidheid, je negatieve gedachten en denkt dat je het allemaal nog wel redt als je net ietsjes harder werkt, nog even volhoudt tot die ene vakantie, tot die deadline voorbij is, of tot die rustige periode eindelijk aan zal breken. Je staat op scherp. Intussen nemen je irritatie, ontevredenheid met je werk en je twijfel toe en lijk je je nooit meer echt te kunnen ontspannen. Totdat je plots nergens meer energie voor hebt, je niet meer helder kunt denken en je lijf niet meer meewerkt. Hoe graag je ook zou willen; je kán niet meer. Alsof de stekker er ineens uitgetrokken is; je bent op.

Burnout, stress en overspannenheid hebben een diepe impact op je leven en de weg terug is niet altijd even simpel. Het wordt steeds duidelijker dat lichaam, emoties en denkprocessen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en het is dus essentieel dat alle gebieden worden betrokken bij het leren omgaan met stress.

6-weekse (online) cursus

Wil jij:

  1. inzicht krijgen in hoe stress bij jou ontstaat?
  2. weten wat stress met jou doet?
  3. het doek gebruiken om jouw persoonlijke balans te vinden en te behouden?

Kortom; wil jij handvatten hoe jij  grip krijgt op gedachten en je lichaam? Dan is de 6-weekse Aerial Yoga Stress release cursus een goede start. In 6 sessies van 4 uur ga jij samen met een kundig team aan de slag. Het team bestaat uit een yoga docent en psycholoog. We starten de dag met een heerlijke Aerial Yoga les, gevolgd door een interactieve sessie waarin we wekelijks met een thema rondom stress aan de slag gaan.

4 daagse training voor professionals

Deze sensationele en verbazingwekkende module laat jou zien en ervaren hoe je met aerial yoga lichamelijke en emotionele klacht-bevrijdende therapie kan geven.

Het aerial yoga doek is een fantastische tool voor therapeuten, coaches, docenten, hulpverleners en mensen die geïnteresseerd zijn om hartcoherentie te her-ontdekken en je hersenen te gebruiken als een superhandig stuk gereedschap en niet als altijd leidende gids.

DATA & BOEKEN

Agenda