over ons

Oprichter, CEO en Master Teacher Trainer voor Bungee Super Fly, Aerial Yoga Nederland en Aerial Therapy Nederland.

 

12 jaar geleden begon Janneke met het ontwikkelen van Aerial Yoga in Nederland, ze had nooit gedacht hoe haar ideeën zouden uitgroeien tot het wereldberoemde merk. Het was de ultieme combinatie van haar passie en ervaring als luchtacrobaat, danseres en yoga-instructeur. Zij dacht: `Ik kan dit mijn hele leven, iedereen kan dit! “Hoe leuk om het gevoel luchtacrobaat te zijn, vrijheid en lucht te ervaren, toegankelijk te maken voor een breed publiek en het speelse kind in iedereen aan te wakkeren.” 

 

Door de jaren heen heeft ze opgemerkt dat de effectiviteit van de verschillende dimensies van aerial yoga haar studenten fysieke, mentale en emotionele ontlading en versterking mogelijk heeft gemaakt. Bijgevolg heeft ze ingezien dat zoveel mensen op verschillende manieren hebben geprofiteerd van het spelen met de zwaartekracht- en balans aspecten van het canvas en het lichaam.

 

Janneke had ondertussen echter ook het bedrijf Bungee Super Fly opgericht dat een enorme vlucht nam. Het concept van het creëren van een fitnesstraining die wordt uitgevoerd door elementen die worden gebruikt in de luchtacrobaat industrie, waardoor alle individuen op dezelfde manier kunnen presteren en een intensieve training kunnen volgen, werd al snel internationaal erkend. Zo heeft het bedrijf zich internationaal uitgebreid, in de hoop dat Aerial Yoga en Aerial Therapy hetzelfde zullen doen.

JANNEKE VAN AMELSVOORT

Teacher Yoga
background_benefits

UIT ERVARING SPREKEN

“Niet alles is gegaan hoe het zou hebben moeten gaan. Maar het belangrijkste is hoe ik ermee om ben gegaan. Ik heb Aerial Yoga na mijn burn-out gecreëerd en het heeft voorkomen dat het nog een keer gebeurt. Het heeft mij het meest effectief geholpen om met het doek (en de Bungee Super Fly) sterker uit de burn-out te komen. Daarna heb ik oneindig veel voordelen van het doek ontdekt en ben sinds dan bezig om de belang van mentaal en fysiek welzijn te promoten met behulp van een aerial versnellingstool.”

background_benefits

ONS DOEL

De kern van Aerial Yoga Nederland is om specialisten op te leiden over een zeer impactvolle manier om met stress, trauma, triggers en meer om te gaan, om meer aanwezig te zijn in de snel veranderende tijden. Onze geest en ons lichaam kunnen zich niet met dezelfde snelheid aanpassen aan de veranderende samenleving. Daarom streven we ernaar om de maatschappij de voordelen te laten zien om het doek te gebruiken als partner en spiegel om jezelf direct te confronteren. De lucht hangmat laat je voelen waar spanning zit. Door de omhelzing en massage van de hangmat en de spanning weg en worden complexe uitdagingen inzichtelijk. Ons belang is om uw interne communicatie te verhelderen en een transformatie van optimale samenwerking tussen uw lichaam en geest te realiseren; hoofd, hart en buikbrein. Door middel van mooie oefeningen en persoonlijke begeleiding wordt een stevige basis gelegd, waarbij wordt gestreefd naar blijvend resultaat. Om deze doelen te bereiken reiken we je de tools aan voor een betere communicatie tussen je lichaam en geest. Onze trainingen zijn gebouwd op de fundamenten van veiligheid, empowerment en vreugde, zodat u het proces van meer zelfdiscipline kunt vertrouwen.


Wij zijn ervan overtuigd dat je door bewust te bewegen een mooier en sterker leven kunt leiden, een uitdaging die we graag samen met jou aangaan!


WAAR STAAT AERIAL YOGA NEDERLAND VOOR?

Aerial Yoga is een van de jongste vormen van yoga, mensen beoefenen wereldwijd al miljoenen mensen elke dag Aerial Yoga. Een mooie manier van bewegen waar je op alle vlakken voordelen zal hebben.

 • De hangmat biedt steun en comfort
 • Je bouwt aan veerkracht

 • Versterkt je mobiliteit, flexibiliteit en kracht (beweging ketting)

 • Detox je lichaam

 • Betere bloedcirculatie

 • Is een massagetherapie (neuro-lymfatische massage & triggerpoint massage)

 • Staat inversie toe zonder druk op de ruggengraat

 • Verhoogt de gevoel van aanraking

 • Stimuleert de lymfeklieren (verhoogt het immuunsysteem)

 • Hersentraining en neuroplasticiteit

 • Word krachtig

 • Verlaagt stress

 • Creëert ontspanning en kalmte

 • Groeiend zelfvertrouwen en het gevoel van eigenwaarde

 • Triggert gelukshormonen 

 • Je glimlach wordt mooier;

 

Ons belang is jouw interne communicatie te verhelderen en een transformatie te realiseren van optimale samenwerking tussen je lichaam en geest. Een gedegen basis wordt gelegd door middel van mooie oefeningen en persoonlijke begeleiding strevend naar blijvende resultaten.

WERKEN BIJ AERIAL YOGA NEDERLAND

Ben jij op zoek naar een baan, voel je je aangetrokken tot onze missie en wil je bijdragen aan de onderneming?

 

Aerial Yoga Nederland richt zich op het informeren van de bevolking over hoe heilzaam de aerial doek is als hulpmiddel om je gezondheid te verbeteren en je gelukkiger te maken. Hierbij hebben we een gepassioneerde team nodig om zo veel mogelijk mensen op te leiden in hoe het aerial doek zo effectief en veilig mogelijk te gebruiken. 

 

Wij zijn op zoek naar gelijkgestemde mensen die ernaar streven om van de snel veranderende wereld een minder stressvolle plek te maken. Van één-op-één-sessies tot grote bedrijven, ons doel is om hen de uniciteit van wat we aanbieden te laten zien. En daar hebben wij hulp bij nodig.

 

Ben jij enthousiast over de mentale en fysieke verbetering van de mens? Ben jij hardwerkend om een verandering in de wereld te brengen? En heb je marketing, financiën, operations, klantenservice, assistent werk of een andere baan of studie achtergrond die behulpzaam is om ons doel te bereiken?