fbpx

TOP

Aerial Yoga docent: Paola Koekoek-Garau

Het geeft plezier, massage, ontspanning, haalt je uit je comfortzone geeft je letterlijk vleugels je kunt heerlijk door te lucht zweven. Het geeft je zoveel meer andere mogelijkheden als op mat. Echt heerlijk!

Waar geef je les:
Yogastudio Yogi-Flower en op verschillende locaties.

Vertel kort iets over jezelf:
Jaren geleden kwam ik in contact met yoga dit voelde zo fijn dat ik dit wilde delen met iedereen om mij heen. Ik was toen de tijd al jaren werkzaam op peuterspeelzalen en in het speciaal onderwijs. Het was ook niet meer dan logisch dat ik in 2012 de kinderyoga opleiding ging volgen bij Jip & Jan Academie van Helen Puperhart en toen kinderyoga ben gaan geven op scholen en peuterspeelzalen. Ik vond het zo fijn om kinderen positief te laten denken over zichzelf en anderen en meer zelfbewust in het leven te staan. Toch merkte ik dat ik meer de diepte in wilde met yoga en meer wilde weten over de filosofie.

Ik ben toen in 2013 een Hatha yoga opleiding gaan volgen bij Yogapoint Utrecht. Niet veel later leerde ik toen een yogadocent kennen die Aerial yoga gaf ik was meteen verkocht! Dit wilde ik ook! In 2014 ben ik de Aerial yoga training gaan volgen bij Janneke van Amelsvoort. Dit vond ik zo leuk dat ik steeds meer wilde doen met Aerial yoga dat ik op zoek ging naar een eigen yogastudio. Het was namelijk niet zo makkelijk om overal doeken te kunnen ophangen. In 2015 kwam die droom uit. Natuurlijk kon ook niet uitblijven om Aerial yoga te gaan geven aan kinderen. Nog een mooie training gevolgd de Kids Aerial yoga in 2015. De kinderen waren er meteen helemaal weg van! Na zoveel dynamische yogalessen die ik inmiddels gaf aan kinderen en volwassenen wilde mijn lichaam ook wat meer rust, zachtheid en meditatie. Dit vond ik in Restorative yoga. In 2016 ben ik een training gaan volgen bij Veda Ela die uit Costa Rica komt en de wereld over reist om deze vorm yoga te verspreiden. Een paar maanden later gaf Janneke een Aerial yoga teacher training module Restorative & Pregnancy super ontspannen en fijn. Zo blijf ik mij steeds weer bijscholen ‘Het pad van yoga is een ontwikkelingspad dat nooit eindigt.’ Het licht in mij groet het licht in jou!

Wanneer en hoe was je eerste kennismaking met Aerial Yoga:
Begin 2014 bij een docent die Aerial yoga gaf in Almere.

Wat vind je zo leuk/mooi aan Aerial Yoga:
Het geeft plezier, massage, ontspanning, haalt je uit je comfortzone geeft je letterlijk vleugels je kunt heerlijk door te lucht zweven. Het geeft je zoveel meer andere mogelijkheden als op mat. Echt heerlijk!

Wat is jouw specialisatie:
Iedereen zoveel mogelijk plezier en ontspanning laten beleven aan yoga.

Wat is jouw favoriete houding in het doek en waarom:
Zweven door de lucht, het geeft een gevoel van vrijheid.


Wil je een les volgen bij Paola?
Paola heeft haar eigen Yoga Studio genaamd YogiFlower. Kijk op haar website voor meer informatie over haar lessen.

Geïnspireerd geraakt?
Wil jij zelf ook Aerial Yoga lessen gaan geven? Wij verzorgen een vijfdaagse Teacher Training, waarin je jouw mogelijkheden als (yoga-) docent kunt uitbreiden.
Hoe word ik Aerial Yoga Docent?
Heb jij al ervaring als Aerial Yoga docent en wil jij ook Aerial Kids gaan aanbieden? Paola geeft op 7 & 8 september de Aerial Kids module.
Meer weten over deze module?
Volg de module Aerial Kids