Cocon doeken

In onze webshop vind je cocon doeken in allerlei kleuren en maten. Aerial Yoga Nederland staat bekend om onze kwaliteitsvolle materialen en veilige doeken. Sinds 2008 staan wij zowel in België als Nederland klaar met deze cocon doeken en verschillende opleidingen. Zo leren we je niet alleen de basis, maar bieden we ook vervolgmodules ter uitbreiding van je kennis aan.

Bekijk ook onze yoga opleidingen

Maak een veilige cocon in onze doeken

Hangmat yoga kan een zeer fijne manier zijn om met je kinderen quality time door te brengen. In onze webshop heb je daarom de mogelijkheid om de Super Fly Play Hammock voor kinderen samen te kopen met onze doeken voor volwassenen. Je gebruikt deze cocon doeken daarnaast voor therapie met yoga. Als je eenmaal in één van onze schommeldoeken zit, krijg je een veilig gevoel. Zo valt alle stress van je schouders. Deze therapeutische doeken hebben dan ook heel wat verschillende doeleinden.

doek

Bekijk ook onze Yoga doeken en hangmatten

Ontdek onze opleidingen

Heb jij interesse om te leren werken met deze cocon doeken? Dan zijn onze cursussen aerial yoga zeker iets voor jou. Neem contact met ons op via het nummer +31 20 211 11 25 of op het e-mailadres info@aerial-yoga.nl. Wie weet zien we jou binnenkort tijdens de opleiding Yin yoga in één van onze schommeldoeken.