fbpx

TOP

Veelgestelde vragen

Wij krijgen veel vragen binnen over de opleiding en over de aanschaf van het doek. De meestgestelde vragen vind je hieronder:

Veelgestelde vragen Aerial Yoga Teacher Trainingen

Moet je al yoga docent zijn om deel te nemen aan de aerial yoga teacher training?

Nee, dat hoeft niet. De opleiding is voor iedereen die in goede gezondheid deelneemt en toe is aan een nieuwe uitdaging/ verdieping! Wel is het aan te raden om voorafgaand aan de aerial yoga training, wat lessen aerial yoga te volgen. 

Wat kan ik na het volgen van een teacher training?

Met het certificaat, die je ontvangt na het volgen van een teacher training, kun je starten met lesgeven in aerial yoga. 

Is Aerial Yoga Nederland geregistreerd bij Yoga Alliance?

Aerial Yoga Nederland zelf niet  Een aantal van de docenten die de teacher training hebben gevolgd, heeft zich wel laten registreren. 

Ik wil graag één van de modules/specialties volgen, is dit mogelijk?

Voor het volgen van de modules heb je de basiskennis van het doek nodig. In de Fundamentals 1 (de eerste drie dagen van Fundamentals 1 + 2) krijg je deze basis. Daarna is het mogelijk om één van de modules te volgen.

Kunnen de doeken in alle studios/ruimtes worden opgehangen?

Doeken kunnen overal worden opgehangen met behulp van onze verschillende bevestigingsopties. Een vereiste is wel een minimale hoogte van 2 meter.

Wat is het verschil tussen een module en een training?

De teacher training geeft de basis om les te geven in aerial yoga. De modules zijn een vervolg op de opleiding, waarbij specialisatie mogelijk is.