Doek ophangsysteem

Wanneer je een doek hebt gekocht voor aerial yoga, is het belangrijk om een correct ophangsysteem hierbij te kopen. De doeken van Aerial Yoga Nederland moeten nu eenmaal op een goede manier vasthangen om zo de veiligheid te verzekeren. Zo kun je altijd zonder zorgen je nieuwe posities en oefeningen uittesten in je eigen huis.

ophang systeem

bekijk ook onze Yoga opleidingen

Elk doek verdient het beste ophangsysteem

Als je yoga in doeken zelf thuis wilt uitproberen, moet je het doek natuurlijk met een ophangsysteem kunnen ophangen. Heb je thuis een balk aan je plafond? Dan kies je het best voor onze slings van 50 centimeter lang. Om een doek aan hout te hangen, hebben we dan weer schroefogen als ophangsysteem in ons assortiment. Wil jij je cocon doeken in een betonnen plafond bevestigen? Koop dan een chemisch anker en schroefogen bij ons. Vooraleer je thuis zelf aerial yoga gaat oefenen met je nieuwe hangmat, volg je het best eerst een opleiding yoga bij ons. Wij bieden hiervoor een basisopleiding en heel wat verschillende modules als uitbreiding hierop aan.

doek

Bekijk ook onze Yoga doeken en hangmatten

Koop je eigen hangmat

Aerial yoga is ideaal als stress relief, maar ook als work-out. Als je eenmaal onze basisopleiding hebt gevolgd, is het daarom een goede volgende stap om zelf een doek en ophangsysteem aan te schaffen. Neem dus zeker eens een kijkje in onze webshop voor ons volledige aanbod. Voor meer informatie kun je ons bellen op het nummer +31 20 211 11 25 of een e-mail sturen naar info@aerial-yoga.nl.