Floating yoga

Bevind jij je in Nederland of België en heb je altijd al aan floating yoga willen doen? Dan is dit je kans, want bij Aerial Yoga Nederland kun je terecht voor verschillende trainingen, maar koop je ook gemakkelijk je eigen yogaswing. Wij staan al meer dan tien jaar klaar om samen met jou je eerste stappen te zetten in de wereld van floating yoga.

ophang systeem

bekijk ook onze andere Yoga opleidingen

De vele voordelen van floating yoga

Dankzij ons uitgebreid aanbod aan opleidingen leer je de kneepjes van aerial yoga. Je ontdekt zo hoe je lichaam werkt en hoe je er op een bewuste manier mee kunt omgaan. Deze vorm van yoga kan niet alleen helpen om je flexibiliteit te stimuleren, maar je komt hierdoor ook terug tot rust. Door yoga in de swings detox je als het ware je lichaam. Floating yoga is nog een zeer nieuwe vorm van yoga, maar daarom zeker niet minder bekend. Al miljoenen mensen genieten elke dag van de vele voordelen die deze vorm van hangmat yoga te bieden heeft.

doek

Also view our Yoga cloths and hammocks

Koop je eigen hangmat

Ben jij klaar om zelf aan de slag te gaan met floating yoga? Koop je eigen yogaswing bij ons en ga deze nieuwe uitdaging aan. Voor meer informatie over alle soorten aerial yoga of onze schommeldoeken kun je ons bellen op het nummer +31 20 211 11 25 of je kunt een e-mail sturen naar info@aerial-yoga.nl.

[wpforms id="429"]