Opleiding yoga

De eerste stap op je pad van aerial yoga is onze opleiding yoga. Vanuit deze yoga basisopleiding kun je iedere module volgen die je maar wilt. Wil je na onze Fundamentals Training een module volgen waarbij het doek op heuphoogte hangt of juist vlak boven de grond? Het is allemaal mogelijk! 

Aerial Yoga Nederland is een flying studio in Nederland en Belgie met meerdere studio-samenwerkingen. Daarom verschillen de locaties van onze trainingen.

Yoga opleiding

Boek gelijk jouw opleiding

De fundamentals van onze opleiding yoga

Een mooie start maken we samen bij de Fundamentals. Daar maak je kennis met de principes en voordelen van aerial yoga. Je kunt direct ervaren hoe yoga met een hangmat bijdraagt aan je persoonlijke groei, zowel lichamelijk als mentaal. Dankzij onze opleiding yoga ontdek je een bewuste manier van sporten. Na de yoga basisopleiding Fundamentals kun je meteen zelf aan de slag. Je krijgt zelfs je eigen doek mee om te blijven oefenen.

Aerial Fundamentals Actief

Bekijk ook onze Yoga doeken en hangmatten

Aerial Yoga modules

Asana

Aerial Yoga Asana

Door deze jonge vorm van Asana te beoefenen, stimuleer je je lichaam op alle niveaus en leer je een nieuwe manier om je fysieke houdingen te oefenen. Je ontdekt tijdens deze opleiding yoga hoe je een ander perspectief op het leven krijgt.

 

Asana 2

14 & 15 oktober 2023

ToBe Kempen Turnhout Belgie

Aerial Yoga Asana 2

Asana verdieping gaat verder dan de basisopleiding yoga. In deze module leer je inspirerende houdingen. Het is hierbij belangrijk om te begrijpen hoe alle lichamen anders bewegen.

 

Data 2023 komen nog

Aerial Yoga Flow

Bij Flow krijg je de tools om met souplesse van de ene houding naar de andere te gaan. Door deze opleiding yoga ontstaat een intensere ervaring van aerial yoga.

*This module is only possible after completing Asana or Asana immersion

Data 2023 komen nog

Aerial Relax & Recharge

Aerial Yoga Relax & Recharge

De Relax & Recharge module biedt jou de mogelijkheid om te ontspannen en te vertragen. Deze yogatherapie gaat al heel wat verder dan een basisopleiding yoga. Je creëert je eigen ruimte in het lichaam en je laadt jezelf weer helemaal op.

Data 2023 komen nog

Aerial Yin Yoga

Aerial Yin Fascia

Een opleiding Yin yoga activeert de energiestroming in het lichaam. Door deze opleiding yoga verbeter je de gezondheid en conditie. Je ervaart je eigen lichaam prettiger door een ruimer bewegingsbereik.

Aerial Nidra

Aerial relax

Bij Aerial Nidra leer je met behulp van oefeningen en visualisaties om gewichtloos te rusten. Deze uitbreiding op de basisopleiding yoga geeft je de tools om jezelf of iemand anders te begeleiden in deze bijzondere vorm van meditatie.

AERIAL KIDS

Bij Aerial Yoga Nederland willen we kinderen spelenderwijs meer laten begrijpen van hun binnen- en buitenwereld tijdens deze basisopleiding yoga. Zo kunnen ze hun kracht inzetten en soepel om leren gaan met uitdagingen, of deze nou fysiek, mentaal of emotioneel zijn. Het aerial doek en onze opleiding yoga zijn daarvoor geweldige hulpmiddelen. Er komen tijdens deze basisopleiding yoga verschillende elementen aan bod zoals mindfulness voor kinderen, spelletjes, verhalen, werken met emoties, beelden en diverse materialen die samen met het doek te gebruiken zijn. Aerial Kids is ideaal voor peuters, kinderen, kinderen met speciale behoeften en jongeren.

Data 2023 komen nog

AERIAL PREGNANCY

Tijdens deze opleiding yoga leer je de voordelen kennen van Aerial Pregnancy. Het is namelijk een geweldig gevoel om met al dat extra gewicht zelf even gedragen te worden door het doek.

zaterdag 20 + zondag 21 mei 2023

Studio Veerkracht Amsterdam
Docent Lies Schuring

AERIAL Therapie

Deze stress relief yoga kan echter een goed begin zijn om terug helder te denken zodat ook je lijf terug meewerkt. Het is belangrijk om zowel je lichaam, emoties als denkprocessen te betrekken, als je leert omgaan met stress. Deze zijn nu eenmaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens de yogatherapie ga je daarom aan de slag met al deze elementen.

Aerial Workouts

Aerial Acrobatics

Aerial Acrobatics

Aerial Acrobatics past helemaal in de trend van de expressieve sporten van vandaag de dag, zoals paaldansen en paalfitness, maar ook vertical dance en hoop. Deze vervolgmodule op de basisopleiding yoga bieden wij aan op aanvraag.

Op aanvraag

Aerial Dance

Deze opleiding yoga is nog iets uitdagender dan de Aerial Acrobatics. Flow van de ene houding naar de andere om een dans uit te voeren samen met je partner, het doek. Het doek hangt hierbij op heuphoogte boven de grond.

Op aanvraag

Strength & Conditioning

Aerial Strenght & Conditioning

Dit vervolg op de basisopleiding yoga draait allemaal om functioneel sporten. Het is onze meest uitdagende module voor liefhebbers van sport. Hierbij zoek je de grenzen op van je lichaam en conditie.

Op aanvraag

Schrijf je in voor onze opleidingen

Heb jij een opleiding yoga gezien tussen ons uitgebreide aanbod waar jij interesse in hebt? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze basisopleiding yoga of één van onze andere modules zoals onze yogamoves teacher training. Je kunt ons altijd bereiken op het nummer +31 20 211 11 25 of door een e-mail te sturen naar info@aerial-yoga.nl voor meer informatie.

Calendar