The Feelgood Road to Wellbeing

Een reis naar Embodiment; een dieper weten vanuit het lijf. Want daar ligt namelijk veel informatie verborgen die inzicht geeft en toegang tot verandering van processen die een negatieve impact hebben op ons welzijn.

In de Aerial Therapie modules draait het om het vergroten van psychologische en wetenschappelijk kennis over en beleving van het samenspel tussen lichaam en geest om het welbevinden bij jezelf of cliënten te vergroten.

Stress

"Busy, busy, busy" and then it goes south...

Waarschijnlijk herken je dit maar al te goed. Je hebt het druk, de stress neemt toe, je hebt geen idee hoe je het allemaal voor elkaar moet krijgen; je vecht tegen je vermoeidheid, je negatieve gedachten en denkt dat je het allemaal nog wel redt als je net ietsjes harder werkt, nog even volhoudt tot die ene vakantie, tot die deadline voorbij is, of tot die rustige periode eindelijk aan zal breken. Je staat op scherp. Intussen nemen je irritatie, ontevredenheid met je werk en je twijfel toe en lijk je je nooit meer echt te kunnen ontspannen. Totdat je plots nergens meer energie voor hebt, je niet meer helder kunt denken en je lijf niet meer meewerkt. Hoe graag je ook zou willen; je kán niet meer. Alsof de stekker er ineens uitgetrokken is; je bent op.

Burnout, stress en overspannenheid hebben een diepe impact op je leven en de weg terug is niet altijd even simpel. Het wordt steeds duidelijker dat lichaam, emoties en denkprocessen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en het is dus essentieel dat alle gebieden worden betrokken bij het leren omgaan met stress.

Calendar