Aerial Therapy

Datum/Tijd
Date(s) - 23/09/2023 - 22/10/2023
10:00 am - 5:00 pm

Categorieën


Deze 4-daagse training laat jou zien en ervaren hoe je met het aerial doek lichamelijke en emotionele klacht-bevrijdende therapie kan geven.

Het aerial doek is een fantastische tool voor therapeuten, coaches, docenten, hulpverleners en mensen die geïnteresseerd zijn om hartcoherentie te her-ontdekken en je hersenen te gebruiken als een superhandig stuk gereedschap en niet als altijd leidende gids.

De leukste wijze om met fysieke in- en ontspanning je krachtbron, jouw licht weer te ontdekken.

 

Voor wie is deze opleiding?

Deze vervolgtraining is bedoeld voor aerial yoga docenten en zwangerschapsyoga docenten die zich verder willen ontwikkelen. Je kunt je klanten/studenten een breder pakket aanbieden om fysiek actief te blijven tijdens de zwangerschap, of juist te ontspannen en het lichaam lichter te laten voelen door dat de doek het gewicht ondersteunt.

 

Wat leer je?

  • Aerial yoga als versterkende sensorische brug tussen je bewustzijn en onderbewustzijn.
  • Bewustwording en erkennen van stress, emoties, lichamelijke klachten en de daarmee gepaarde gelimiteerde overtuigingen doormiddel van het aerial doek als spiegel.
  • Emotionele en lichamelijke klachten doorzien en een oplossingsgerichte aanpak; neuro-emotioneel leren en ervaren doormiddel van verschillende oefeningen.
  • Onderbewuste kaders en patronen bewust maken en nieuwe inzichten verkrijgen met daarbij horende veranderende perspectieven.
  • Hart coherent handelen, leven en bewegen voor meer balans en gezondheid.
  • Fantastische tool voor therapeuten, coaches, docenten, hulpverleners om hartcoherentie te herontdekken en op een andere manier toe te passen.

 

Wat haal je eruit?

Na het afronden van de training Aerial Therapie kun je lesgeven met de technieken en vaardigheden.

Je ontvangt na het succesvol afronden van deze opleiding het certificaat Aerial Therapie training.

 

Details:

Deze opleiding wordt gegeven in het Nederlands.

Data: 23+24 september & 8+22 oktober 2023

Locatie: ToBe Kempen Turnhout België

Tijden: 10.00 – 17.00uur

Investering: €850,-

Geef een reactie