Aerial Yin Yoga Meridians (Dag 2/2)

Datum/Tijd
Date(s) - 26/05/2024
10:00 am - 5:00 pm

Categorieën


Een opleiding Yin yoga activeert de energiestroming in het lichaam. Door deze opleiding yoga verbeter je de gezondheid en conditie. Je ervaart je eigen lichaam prettiger door een ruimer bewegingsbereik.

 

Yin yoga verschilt op verschillende vlakken met andere vormen van aerial yoga. Je houdt de posities voor een langere tijd aan in de swings. Zo krijg je bij deze opleiding Yin yoga de tijd om je eigen grenzen te verkennen. Tijdens de opleiding yoga focus je voornamelijk op het versterken, maar ook versoepelen van je gewrichten en bindweefsel. Deze vorm van aerial yoga heeft heel wat lichamelijke en mentale voordelen. Zowel je conditie als je gezondheid zullen verbeteren dankzij deze opleiding Yin yoga.

 

Aerial Yin Meridians

Aerial Yin Yoga activeert de energiestroming in het lichaam. Hierdoor vergoot je gezondheid en conditie door een ruimer bewegingsbereik, waardoor je je lichaam prettiger ervaart.

Het doek raakt hierbij de juiste punten om energiebanen te stimuleren en helpt dieper in de houding te kunnen loslaten en verlengen.

 

Details:

Deze opleiding wordt gegeven in het Nederlands.

Data: 25 & 26 mei 2024

Locatie: Studio-Veerkracht Amsterdam

Tijden: 10.00 – 17.00uur

Investering: €350,-

Geef een reactie