fbpx

TOP

Healthy Blend

Gisteravond heb ik een proefles Aerial Yoga meegedaan bij Janneke van Amelsvoort in Amsterdam Oost in het Mirror Centre. Het was ontzettend leuk!

En een geheel nieuwe ervaring op yogagebied.

Houdingen zijn minder moeilijk aan te nemen dan bij yoga op enkel de mat, maar de stretch en asanas (houdingen) zijn daarom niet minder nuttig voor het lichaam. Integendeel! Je bevordert de bloedstroom, haalt de compressie uit de wervelkolom, spanning vanuit de nek en rug worden verminderd, de focus op je ademhaling wordt benadrukt, rust, stretch van de spieren voel je direct en losmaken van het lichaam en ook nog een harstikke leuk om te doen!

De lessen zijn zowel voor beginners al gevorderderde yogi’s. Bepaalde asanas (houdingen) zijn op de mat enkel door gevorderden uit te voeren, maar bij Aerial yoga is het doek een super hulpmiddel, waardoor je ook de hoofdstand kunt uitvoeren zonder gevorderd te zijn.

Je speelt tijdens Aerial Yoga met de zwaartekracht, je bouwt aan kracht, souplesse, vertrouwen en balans. Ook krijg je massages vanuit het doek tijdens bewegingen.

Het is speels! en je verbaasd jezelf waar je toe in staat bent qua lenigheid en uithoudingsvermogen.

Aan het einde van de les krijg je een toetje 😀 DE ultieme ontspanning. Lekker luieren in je hangmat, je komt geheel tot rust en ontvangt een korte massage van Janneke. Je komt helemaal tot rust na een drukke werkweek/dag.

Wil je meer informatie over deze leuke Aerial lessen?

Kijk dan even op Janneke’s website: www.aerial-yoga.nl (voor lessen bij jou in de buurt)

http://www.healthyblend.nl/#!Aerial-Yoga/cmbz/559e5cea0cf21636d2f9dab3

Healthy Blend