fbpx

TOP

Media

Video

Hoe word je zen?

De dames van CokeTV kwamen langs in onze nieuwe Super Fly Studio om te kijken hoe tieners zen kunnen worden tijdens de drukke schoolperiodes.

Bastiaan in therapie

Bastiaan Ragas heeft een rubriek in Vrouw van Telegraaf. Samen met journaliste Sabine Leenhouts volgt hij allerlei therapieën uit de druk van het alledaagse leven los te laten. Ze volgen een les Aerial Yoga te volgen bij Janneke.

NSMBL bij Aerial Yoga

De dames van NSMBL kwamen langs voor een heerlijke lesje Aerial Yoga.

Aerial Yoga bij AT5

Yoga, maar dan in doeken in de lucht met een vleugje acrobatiek. Een (letterlijk) zweverige vorm van yoga dus. Anne van AT5, de lokale nieuwszender van Amsterdam, doet een lesje mee.

We are Aerial Yoga Nederland

We are Aerial Yoga Nederland

Click here to see our video.

Let's introduce; Janneke van Amelsvoort, creator of Aerial Yoga in the Netherlands and co-pilot Boban Krstic.

Artikelen

Bastiaan Ragas in therapie

Bastiaan Ragas en journaliste Sabine Leenhouts volgden een Aerial Yoga les. Zijn eerste gedachte: Dit doet me denken aan een martelkamer. Is dit nog goedgekomen? Lees de column.

Lees het artikel
Bekijk de video 

Spelen met zwaartekracht

Aerial Yoga (regionale dagbladen)

Is het ontspannend om ondersteboven in een doek te hangen? Ervaar het zelf eens of laat je overtuigen door Janneke van Amelsvoort. Zij is de Nederlandse pionier als het gaat om aerial yoga. Ofwel lekker spelen met zwaartekracht.

Lees het artikel Spelen met zwaartekracht

Los van de Grond

Los van de Grond

Naast mij hangt al iemand ondersteboven als een vleermuis. Ik houd nog krampachtig het doek vast met mijn handen – “je kan loslaten hoor, ik heb je,” zegt Janneke. Ik ben bij Aerial Yoga en met mijn benen stevig verstrengeld in het doek durf ik langzaam achterover te leunen en laat de zwaartekracht zijn werk doen.

Lees hier het artikel van Marianne Eggink.

Natural high over Aerial Yoga

Aspria Club Brussel

De hangdoeken in de Brusselse sportclub Aspria Industrie hebben wat van een Cirque du Soleil-sessie voor starters. Welkom in de les Aerial Yoga, een gloednieuwe vorm van yoga die flirt met de wetten van de zwaartekracht.

Lees hier het artikel op Natural High

Aerial Yoga met frisse blik

Mirror Centre

De sportzaal is behangen met witte doeken. Erin zitten dames relaxed te schommelen, met een been in het doek en het andere er nonchalant uit bengelend, wachtend op de lerares. Terwijl zij op ontspannen toon de dag doornemen, raak ik in gevecht met een doek in een poging ook zo'n lekkere zithouding aan te nemen.

Foto’s

Buiten Stellage Festivals

Les

Vrijgezellen feestje

Kinderles en feestje

Teacher Training