fbpx

TOP

Aerial Yoga Restore & Recharge

Een doek, een yogamat, je lichaam en de zwaartekracht, meer heb je niet nodig voor Restorative Aerial Yoga. Zowel voor beginners als (ver)gevorderde yogi’s een nieuwe yoga ervaring.

Het doek zakt bij deze rustige les tot net boven de grond, waarbij heerlijk (vooral zittende en liggende) ontspannende houdingen je dragen, masseren en wiegen. Bij Restore & Recharge Aerial Yoga beweeg je naar binnen toe en ga je onderzoeken waar je beperkingen liggen en hoe je meer ruimte kunt maken in het lichaam. Je gaat ervaren waar je spanning vast houdt en los kunt laten. Anderzijds bouw je kracht op daar waar zwakke plekken zijn om het lichaam zo in balans te brengen. Het doek gaat je hierbij helpen door ondersteuning te bieden in de houdingen, je uit te dagen naar het zoeken van balans en je te masseren op plekken waar spanning zit.
Aan het eind van de les ervaar je ultieme ontspanning, wegzinkend en schommelend in je eigen doek kom je helemaal tot rust. Als extra cadeautje ontvang je dan ook nog eens een korte (Thaise) massage.

Kijk op het lesoverzicht voor wanneer deze les gegeven wordt.