Material yoga

In tegenstelling tot klassieke yoga, ga je bij material yoga aan de slag met speciale doeken, die ook wel trapezes worden genoemd. Je kunt hierdoor nieuwe posities aannemen zonder dat je handen of voeten de grond hoeven te raken. Het is een jonge vorm van yoga die je op een andere manier naar je lichaam doet kijken.

Boek direct jouw Material Yoga Opleiding of bekijk onze andere opleidingen

Op zoek naar nieuwe grenzen met material yoga

Dankzij het schommeldoek dat je gebruikt tijdens de material yoga van Aerial Yoga Nederland, bereik je nieuwe grenzen. Bewegingen en posities die eerder niet mogelijk waren door het gebrek aan lichaamsvrijheid, kunnen plots wel door deze vorm van yoga in doeken. Tijdens de opleidingen material yoga die wij aanbieden, leer je de cocon doeken steeds op andere manieren hanteren. Wil je bijvoorbeeld het doek gebruiken voor een echte work-out? Zie jij het eerder rustig en wil je volledig ontspannen door aerial yoga als therapie in te zetten? Het is allemaal mogelijk bij Aerial Yoga Nederland.

doek

Bekijk ook onze Yoga doeken en hangmatten

Kom meer over ons te weten

Als je interesse hebt in material yoga, kun je bij ons kiezen uit verschillende opleidingen. We hebben zelfs schommeldoeken die je kunt kopen om thuis verder te oefenen met deze speciale vorm van yoga. Neem ook zeker contact met ons op door te bellen naar het nummer +31 20 211 11 25 of door een e-mail te sturen naar info@aerial-yoga.nl. Zo kom je snel meer over ons te weten.