Online yoga trainingen

COMING SOON!

Wil jij online yoga trainingen volgen vanuit het comfort van je eigen huis? Dat kan bij Aerial Yoga Nederland. Het enige dat je nodig hebt, is een computer en een aerial yoga doek dat je in heel wat kleuren en groottes bij ons kunt kopen. Zo ben je meteen klaar voor de online yoga trainingen van Aerial Yoga Nederland!

online yoga trainingen

bekijk onze agenda

Hoe zien onze online aerial yoga trainingen eruit?

Tijdens onze online yoga trainingen leer je snel en eenvoudig alle kneepjes van aerial yoga. We zenden je videolessen over yoga in doeken die je in je eigen tijd kunt volgen. Daarnaast krijg je ook de handeidingen en een online vraag en antwoord sessie met Janneke van Amelsvoort via Zoom. Zo ervaar je alle voordelen van het aerial yoga doek vanuit je eigen huis. Daarbij krijg je ook digitaal een examen met twee delen om een certificaat te kunnen krijgen.

Momenteel organiseren we vooral trainingen op locatie. Neem dus zeker eens een kijkje tussen alle opleidingen die wij aanbieden! Wij hebben bijvoorbeeld ook yoga opleidingen voor kinderen.

Yoga opleiding

Bekijk ook onze Yoga doeken en hangmatten

Kom meer te weten over onze opleidingen

Hou jij meer van een hands-on aanpak en ben je geïnteresseerd in één van onze vele opleidingen in België of Nederland? Schrijf je dan zeker in voor de opleiding aerial yoga die het beste bij jou past. Voor meer informatie over onze online yoga trainingen of die op locatie kun je ons bereiken op het nummer +31 20 211 11 25 of door een e-mail te sturen naar info@aerial-yoga.nl.

Agenda