fbpx

TOP

Zwangerschaps Aerial Yoga

11 en 12 augustus 2018
27 en 28 oktober 2018


Krijg jij regelmatig zwangeren in je les en heb je geen idee hoe je hun kunt ondersteunen in de Aerial Yoga les? In deze module leer je hoe je als docent het doek kunt gebruiken om met zwangeren in je les om te gaan. Welke houdingen zijn geschikt voor iedereen en welke moet je aanpassen?

Tijdens deze module gaan we ervan uit dat je bekend met restore kennis en dat je dit kunt uitbreiden met enige kennis omtrent zwangerschap. Je leert hoe je omgaat met bekkenklachten en welke houdingen dit verlichten. Deze les is geschikt voor zwangere dames in jouw les maar het is geen uitgebreide zwangerschapsyoga les.

Mocht je echt alleen zwangerschapslessen willen geven, dan raden we je aan om een uitgebreide cursus te volgen bij een gerenommeerde opleiding.

Kosten voor deze module: 300 euro
Locatie: Aerial Yoga Nederland, Noordeinde 128-J, 1121 AL in Landsmeer
Een plek reserveren: Aanmelden

Docent: Lies Schuring

Lies Schuring

Deze module wordt gegeven door Lies Schuring. In 2011 rondde zij de Yoga Opleiding bij Teresa Caldes af. Vervolgens heeft zij diverse opleidingen/modules op het gebied van zwangerschapsyoga gevolgd. Zij geeft zwangerschapsyoga lessen bij YogaDreams in Zaandam. Bij deze lessen gebruikt ze het doek om de spierkracht te behouden, maar ook voor zachte oefeningen voor het openen van de heupen en het bekken.

Vragen?

Naam *

E-mail *

Telefoon

Bericht *