Opleiding Yin yoga

Heb jij al een basisopleiding aerial yoga gevolgd en ben je op zoek naar een verdiepingsopleiding Yin yoga om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Bij Aerial Yoga Nederland bieden we deze speciale vorm van yoga aan. Tijdens een opleiding Yin yoga activeer je de energiestroming in jouw lichaam dankzij de grensverleggende posities. Het is daarom ideaal voor mensen met een zittend beroep.

yin yoga opleiding afbeelding

Boek direct jouw Yin Yoga opleiding of bekijk onze andere opleidingen

Wat leer je tijdens onze opleiding Yin yoga?

Yin yoga verschilt op verschillende vlakken met andere vormen van aerial yoga. Je houdt de posities voor een langere tijd aan in de swings. Zo krijg je bij deze opleiding Yin yoga de tijd om je eigen grenzen te verkennen. Tijdens de opleiding yoga focus je voornamelijk op het versterken, maar ook versoepelen van je gewrichten en bindweefsel. Deze vorm van aerial yoga heeft heel wat lichamelijke en mentale voordelen. Zowel je conditie als je gezondheid zullen verbeteren dankzij deze opleiding Yin yoga.

Yin Yoga

Bekijk ook onze Yoga doeken en hangmatten

Ontdek nog meer opleidingen

Yin yoga is één van de vele opleidingen voor hangmat yoga die wij aanbieden bij Aerial Yoga Nederland. Wij hebben bijvoorbeeld ook zwangerschapsyoga teacher training. Neem dus zeker contact met ons op door te bellen naar het nummer +31 20 211 11 25 of door een e-mail te sturen naar info@aerial-yoga.nl en ontdek al onze opleidingen, zoals Aerial Therapy.