fbpx

TOP

Aerial Yoga Specialties

Het doek kun je op verschillende manier gebruiken. Het doek hoog of laag zorgt ervoor dat je een andere beleving ervaart. Wil je meer verschillende Aerial Yoga lessen geven? Doe dan één van onze modules en breid je kennis uit. 

Aerial - Restore & Recharge

  • 1 en 2 juni 2019, 10.00 – 17.00
  • 16 en 17 november 2019, 10.00 – 17.00

Restore: In deze vorm van Aerial Yoga beweeg je naar binnen toe en ga je onderzoeken waar je beperkingen liggen en hoe je meer ruimte kan creëren. Je gaat ervaren waar je spanning vast houdt in het lichaam en los kan laten.

Recharge: Daarnaast bouw je kracht op daar waar zwakke plekken zijn om het lichaam zo in balans te brengen. Opladen en nieuwe energie verkrijgen doe je met name door op tijd te ontspannen, maar ook door versterkende en opwekkende houdingen te doen.

Aerial - Yin

19 en 20 oktober 2019,
zat: 12.00 – 18.00 zon: 10.00 – 17.00

De meeste vormen van yoga in het westen tegenwoordig zijn dynamisch en actief; gericht op slechts de helft van het lichaam: de musculaire helft, de ‘yang’ weefsels. Yin Yoga geeft ons de mogelijkheid om op de andere helft van het lichaam te focussen, de diepere ‘yin’ weefsels, onze pezen, gewrichten, diepe fasciale netwerken en zelfs onze botten.

Bij Aerial Yin combineren we voordelen van Yin Yoga met de mogelijkheden van het Aerial Yoga doek als prop. Waarbij we ook bewust inzoomen op de effecten van het doek op ons bindweefsel. We staan ook stil bij de meridianen en elementen uit de traditionele Chinese geneeswijzen.

Aerial - Pregnancy

donderdag 22 en vrijdag 23 augustus, 10.00 – 17.00

Als zwangere vrouw is het geweldig om met al dat extra gewicht zelf even gedragen te worden door het doek. Van het veranderende lichaam wordt veel gevraagd. De spanning in de rug en schouders, slapeloze nachten en verwekende gewrichten, valt de meesten zwaar. Met gebruik van het doek, kun je de plekken waar spanning zit, losmaken en gebieden waar meer kracht opgebouwd moet worden, sterker maken. Aerial Yoga voor zwangeren is een van de meest dankbare lessen die je kunt geven: vooral als ze eindelijk weer even op hun buik kunnen liggen in het doek!

In deze module wordt ingegaan op de veranderingen in het lichaam tijdens de zwangerschap en hoe Aerial Yoga daarbij ondersteunend kan werken.

Aerial - Kids

13 en 14 april 2019, 11.00 – 18.00, België
28 en 29 september 2019, 11.00 – 18.00, Sint-Job-in-‘t-Goor (BE)

Spelenderwijs ontwikkelen en leren navigeren. Zowel in het doek als in het leven. Aerial Yoga voor kinderen stimuleert de zintuigelijke ontwikkeling met het doek als hulpmiddel. Het leren ontspannen en omgaan met stress, bouwen aan de fijne motoriek en het evenwichtsorgaan. Aan bod komen onder andere mindfulness technieken, samenwerken, stretchen en vooral ook veel lachen!

In verschillende onderzoeken is aangetoond dat yoga de prestaties op school verbetert, het zelfvertrouwen van kinderen verhoogt en het algemeen gevoel van welzijn stimuleert.

Aan bod komen onder andere de les structuur, mindfulness voor kinderen, spelletjes, verhalen, werken met emoties, beelden en diverse materialen die samen met het doek te gebruiken zijn. 

Meer over Aerial Yoga Nederland

Aerial Yoga Fundamentals

Alle bovenstaande modules zijn te volgen na het afronden van de Aerial  Yoga Fundamentals. Deze 5-daagse training bouwt het fundament van de Aerial Yoga. Na deze training kun je  direct Aerial Yoga lessen volgen en ook de extra modules

Inspiratiedagen

De Inspiratiedagen zijn bedoeld voor docenten die de Fundamentals hebben afgerond. Vier keer per jaar komen we bij elkaar om een workshop met een bepaalde thematiek te doen en Aerial Yoga zaken te bespreken

Yoga opleiding

Onze samenwerking met YogaRoots Amsterdam restulteert in de basis yoga opleiding Purna Yoga.  Verbreed je basis met een kwalitatief hoogwaardige alignment based 200-hour Yoga Teacher Training, gebaseerd op het werk van B.K.S. Iyengar en Aadil Palkhivala.