Ervaar de voordelen van Aerial Yoga

De eerste stap op je pad van Aerial Yoga is de Fundamentals Training. Vanuit deze basis kun je verder naar iedere module die je wilt volgen, of dat nu een module is waarbij het doek op heuphoogte hangt of juist vlak boven de grond.

Aerial Fundamentals Actief

Aerial Yoga Fundamentals

Een mooie start maken we samen, bij de Fundamentals.
Waar je met de principes en benefits kennismaakt. En direct ervaart hoe aerial yoga bijdraagt aan je persoonlijke groei zowel lichamelijk als mentaal. Een bewuste van manier van sporten. Na de Fundamentals te hebben gevolgd kan je meteen aan de slag
Je krijgt je eigen doek mee om door te ontwikkelen.

Fundamental 2-daagse
14+15 januari 2023 
ToBE Turnhout – België
Docent founder Janneke van Amelsvoort

Aerial Yoga vervolg Modules

Asana

Aerial Yoga Asana

Met deze jonge vorm van Asana beoefenen, stimuleer je je lichaam op alle niveaus en leer je een nieuwe manier om je fysieke houdingen te beoefenen. Ontdek hierbij hoe je door een ander perspectief meer inzichten krijgt (inversies).

zaterdag 11 + 12 februari 2023, ToBe Turnhout België
Docent founder Janneke van Amelsvoort

Aerial Yoga Asana 2

Een verdieping in Asana Aerial Yoga. Inspirerende houdingen & variatie voor zowel leraren en of degene die verdieping zoeken. Leren begrijpen hoe elke lichaam anders beweegt. 

Data 2023 komen nog
Docent Janneke van Amelsvoort

Aerial Yoga Flow

Bij Flow krijg je de tools om met souplesse van de ene houding naar de andere te gaan. Hierdoor ontstaat een intensere ervaring van Aerial Yoga.


*Deze module is alleen te volgen na Asana of Asana verdieping

Aerial Relax & Recharge

Aerial Yoga Relax & Recharge

De Relax & Recharge module biedt jou de handvatten om te ontspannen en vertragen. Door deze van Aerial Yoga uit te oefenen creëer je ruimte in het lichaam en laad je weer helemaal op. 

AERIAL YIn Yoga

Aerial Yin Fascia

Aerial Yin Yoga activeert de energiestroming in het lichaam. Hierdoor vergoot je gezondheid en conditie door een ruimer bewegingsbereik, waardoor je je lichaam prettiger ervaart. 

Aerial Nidra

Aerial relax

Bij Aerial Nidra leer je met behulp van oefeningen en visualisaties om gewichtloos te rusten. Je krijgt tools om jezelf of een ander te begeleiden in deze bijzondere vorm van meditatie.

Aerial kids

Aerial Kids Boom

We willen kinderen spelenderwijs meer laten begrijpen van hun binnen- en buiten wereld.
Ze in hun kracht zetten en soepel om leren gaan met uitdagingen, of deze nou fysiek, mentaal of (sociaal) emotioneel zijn.
Het aerial doek is daarvoor een geweldige tool.

Aanbod komt o.a. les structuur, mindfulness voor kinderen, spelletjes, verhalen, werken met emoties, beelden, diverse materialen die samen met het doek te gebruiken zijn, ed. 

Aerial Yoga voor peuters, kinderen, kinderen met speciale behoeften en voor jongeren.

Data 2023 komen nog!
Docent Paola Koekoek-Garau

Aerial Workouts

Aerial Acrobatics

Aerial Acrobatics

Aerial Acrobatics past helemaal in de trend van de expressieve sporten van vandaag de dag, zoals paaldansen en paalfitness, maar ook vertical dance and hoop.

Op aanvraag

AERIAL Dance

Aerial Dance is nog iets uitdagender dan de Acrobatics. Flow van de ene houding naar de andere houding om een dans uit te voeren met je partner, het doek! Het doek is nog steeds op heuphoogte boven de grond.

Op aanvraag

Strength & Conditioning

Aerial Strenght & Conditioning

Functioneel sporten. Ons meest uitdagende module voor liefhebbers van sport waarbij je de grenzen opzoekt van je lichaam en conditie.

 

Op aanvraag

Agenda