Opleiding aerial yoga

De eerste stap op je pad van aerial yoga is onze Aerial Yoga opleiding. 

Aerial Yoga Nederland is een flying studio in Nederland en Belgie met meerdere studio-samenwerkingen. Daarom verschillen de locaties van onze opleidingen.

Wij geven alleen trainingen, dus geen groepslessen. De opleidingen kunnen voor persoonlijke ontwikkeling zijn, om lessen te geven of om te gebruiken als hulpmiddel in traditionele therapie. Aerial Yoga Nederland is een educatief platform dat tot doel heeft de wereld te informeren over de kracht van zelfbewustzijn door gebruik te maken van welzijnsverbeterende speelse aerial supertool. 

doek

wat wij aanbieden

 

De fundamentals van onze opleiding yoga

Een mooie start maken we samen bij de Basics Training. Daar maak je kennis met de principes en voordelen van aerial yoga.

Je kunt direct ervaren hoe yoga met een doek bijdraagt aan je persoonlijke groei, zowel lichamelijk als mentaal. Dankzij onze Aerial Yoga Basics opleiding ontdek je een bewuste manier van sporten. Na de basisopleiding kun je meteen zelf aan de slag!

Teacher Yoga

Boek gelijk jouw opleiding

Topics covered

hEB JE VRAGEN?

Schrijf je in voor onze opleidingen

Heb jij een Aerial Yoga opleiding gezien tussen ons uitgebreide aanbod waar jij interesse in hebt? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze Basics opleiding of één van onze vervolg modules. Je kunt ons altijd bereiken op het nummer +31 20 211 11 25 of door een e-mail te sturen naar info@aerial-yoga.nl voor meer informatie.