over aerial yoga nederland

Het opleidingsinstituut voor Aerial Yoga

Aerial Yoga Nederland verzorgt sinds 2008 de teacher trainingen op het gebied van Aerial Yoga in Nederland.

Vanuit een passie om kennis over te dragen en mensen met elkaar te samen te brengen heeft Aerial Yoga Nederland inmiddels bijna 200 docenten in Nederland en België opgeleid. Met veel aandacht voor de docent als kennisbron blijft Aerial Yoga doorontwikkelen. Inmiddels zijn er verschillende modules ontwikkeld om het aanbod van Aerial Yoga uit te breiden.

Naast het ontwikkelen van de modules staat bij Aerial Yoga Nederland veiligheid hoog in het vaandel. Veiligheid van het materiaal, de veilige omgeving die een docent biedt wat betreft omgaan met het doek, maar ook de veiligheid en het vertrouwen wat een docent uitstraalt naar de leerlingen toe. Dit is een belangrijk aspect tijdens de teacher trainingen.

In 2018 opent Aerial Yoga Nederland haar eigen Super Fly Studios in Landsmeer. Een thuishaven waar het Aerial Yoga Team de opleidingen geeft en waar iedereen van harte welkom is om lessen te volgen op het gebied van Aerial Yoga, Bungee Super Fly en of andere lessen op het gebied van luchtacrobatiek.

Contact

Aerial Yoga Nederland
Noordeinde 128-J
1121 AL Landsmeer

020-211 11 25
info@aerial-yoga.nl

of