fbpx

TOP

Over Aerial Yoga Nederland

Aerial Yoga Nederland verzorgt sinds 2009 de teacher trainingen op het gebied van Aerial Yoga in Nederland. Vanuit een passie om kennis over te dragen en mensen met elkaar te samen te brengen heeft Aerial Yoga Nederland inmiddels bijna 200 docenten in Nederland en België opgeleid. Met veel aandacht voor de docent als kennisbron blijft Aerial Yoga doorontwikkelen. Inmiddels zijn er verschillende modules ontwikkeld om het aanbod van Aerial Yoga uit te breiden.

Naast het ontwikkelen van de modules staat bij Aerial Yoga Nederland veiligheid hoog in het vaandel. Veiligheid van het materiaal, de veilige omgeving die een docent biedt wat betreft omgaan met het doek, maar ook de veiligheid en het vertrouwen wat een docent uitstraalt naar de leerlingen toe. Dit is een belangrijk aspect tijdens de teacher trainingen.

In 2018 opent Aerial Yoga Nederland haar eigen Super Fly Studios in Landsmeer. Een thuishaven waar het Aerial Yoga Team de opleidingen geeft en waar iedereen van harte welkom is om lessen te volgen op het gebied van Aerial Yoga, Bungee Super Fly en of andere lessen op het gebied van luchtacrobatiek.

Aerial Yoga in Super Fly Studios in Landsmeer

In september 2018 opent Super Fly Studios, de thuishaven van Aerial Yoga Nederland. In deze 700m2 studio hebben we ruimte om onze eigen teacher trainingen te organiseren, bedrijfsuitjes en brainstorms te faciliteren en mooie retreats aan te bieden. 

Wil je meer weten over lessen volgen in Super Fly Studios?
Bekijk de website

Yoga Roots Amsterdam

In 2019 start Aerial Yoga Nederland in samenwerking met Yoga Roots Amsterdam de teacher training Purna Yoga. Mariken Fliervoet is eigenaar van Yoga Roots Amsterdam en verzorgt deze 200 uur Purna Yoga Teacher Training (Yoga alliance) opleiding.

Deze alignment based yoga is gebaseerd op de kennis van Iyengar over het menselijk lichaam gecombineerd met de filosofie van Sri Aurobindo over de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn. Deze combinatie maakt deze vorm van yoga effectief. In 9 weekend leer je het correct uitvoeren en lesgeven van yogahoudingen met de juiste energetica, Meditatie en Pranayama. 

Sponsor

Liquido Fashion

Aerial Yoga Nederland wordt gesponsord door Liquido Fashion. Liquido creëert sportkleding voor stoere vrouwen die hun doel in het leven nastreven, moedige en authentieke vrouwen die energie steken in zichzelf zijn en vrouwen die zich vrij voelen om hun passies te volgen en trouw te blijven aan zichzelf. Liquido gelooft in het produceren van kwalitatief hoogstaande sportkleding waarbij de beste ruwe materialen worden gebruikt, als ook de beste werkomstandigheden en productie methoden.

Tijdens evenementen draagt het docententeam van Aerial Yoga Nederland altijd Liquido Leggings. Wij zijn super blij met deze samenwerking.

Benieuwd geworden? Bekijk de website van Liquido Fashion