Zwangerschapsyoga teacher training

Als je les wilt geven aan zwangere vrouwen, is het belangrijk om eerst een zwangerschapsyoga teacher training te volgen. Deze opleiding die wij aanbieden bij Aerial Yoga Nederland leer je op een correcte manier omgaan met zwangere vrouwen. Sommige bewegingen kun je namelijk niet meer uitvoeren als je in verwachting bent.

ophang systeem

bekijk ook onze andere opleidingen

Wat leer je tijdens zwangerschapsyoga teacher training?

Net als bij onze yogamoves teacher training, overlopen we verschillende bewegingen en posities die je kunt aannemen in een hangmat. Bij zwangerschapsyoga teacher training focussen we echter op bewegingen die zwangere vrouwen kunnen helpen. Met al het extra gewicht van de baby is het een geweldig gevoel om zelf eens gedragen te worden en dankzij hangmat yoga is dat perfect mogelijk. Het neemt niet alleen even de druk af, maar bereidt de aanstaande moeder ook voor op de bevalling. Onze zwangerschapsyoga teacher training gaat daarom dieper in op de verschillende fases van de zwangerschap om zo elke vrouw op een correcte manier te kunnen begeleiden.

doek

Bekijk ook onze Yoga doeken en hangmatten

Ontdek meer over aerial yoga

Aerial yoga kan mensen van alle leeftijden verder helpen. Het kan zelfs als een vorm van therapie dienen als je met veel stress te maken hebt. Neem dus vandaag nog contact met ons op via het nummer +31 20 211 11 25 of via het e-mailadres info@aerial-yoga.nl en ontdek alles over onze onderneming. Wie weet zien we jou binnenkort tijdens onze zwangerschapsyoga teacher training.