fbpx

TOP

Trakteer jezelf op een Dag Aerial Retreat!

Een dag tot rust komen net buiten Amsterdam

Tijdens een Aerial Yoga retreatdag neem je even lekker een dagje voor jezelf. Even uit de drukte van het dagelijks leven en helemaal onderdompelen in de weldaad van Aerial Yoga. Laat jezelf eens even verzorgen in plaats van voor anderen te zorgen. 

Tijdens een Aerial Yoga retreatdag verzorgen we 2 uitgebreide Aerial Yoga lessen: we beginnen de dag met een actievere les waarbij het doek op heuphoogte hangt. Vervolgens kun je na de eindontspanning aanschuiven bij een heerlijk diverse en gezonde lunch.

Na de lunch kun je een deel van het programma zelf invullen met keuze uit bijvoorbeeld een stiltemeditatie in de natuur, een coaching sessie* of een massage*.  In de middag vertragen we in een rustige Aerial Yoga les waarbij het doek vlak boven de grond hangt. Helemaal gericht op ontspanning, terugkeren bij jezelf en tot rust komen.

* Voor de coaching en massage wordt een extra bijdrage gevraagd. 

Voor wie is deze dag?

Eigenlijk is iedereen welkom. Mannen en vrouwen, jonger en ouder. Of je nu al ervaring hebt met (Aerial) Yoga of nog helemaal niet. Wanneer je behoefte hebt aan een dagje voor jezelf of juist een relaxdagje met vriendinnen, je partner of collega’s. 

 

Praktisch info

De eerste les begint om 10.00u dus zorg dat je ruim van tevoren aanwezig bent. We hebben kleedruimtes en je kunt al direct genieten van een kopje thee. 

Na de laatste les sluiten we ook weer af met een kopje thee met wat lekkers, zodat je uiterlijk om 18.00u weer huiswaarts kunt. 

Zorg voor gemakkelijke, comfortabele kleding en ieder geval ook een shirt met (korte) mouwen. Dit voor zowel het eigen comfort als de hygiëne van het doek. De studio is voorzien van alle gemakken, zoals yogamatten en vloerverwarming, maar voel je vrij om je eigen mat mee te nemen alsmede een lekker dekentje of warme sokken. 

* Retreatdagen gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Wanneer?

Alle retreatdagen bieden ruimte aan maximaal 14 deelnemers. Ieder retreat heeft zijn eigen thema. Bekijk hieronder de verschillende data en thema’s.

2020

zondag 29 maart
zaterdag 9 mei
zaterdag 31 oktober
zondag 20 december

Waar?

Super Fly Studios
Noordeinde 128-J
1121 AL Landsmeer

Aanmelden?

Een dag gevuld met twee Aerial Yoga Workshops, lunch en een aanvullende middagsessie

Investering: 95 euro

Maak een prioriteit van je eigen welzijn en druk even op pauze. Geef ons een dag de tijd om voor jou te zorgen. 

Laat je dragen door het doek, zodat je na deze dag helemaal ontspannen, opgeladen en vol inspiratie de draad kunt oppakken.