fbpx

TOP

Aerial Yoga Zomerretreat

Wil jij helemaal onderdompelen in Aerial Yoga?

Drie dagen genieten van Aerial Yoga vlakbij natuurgebied Twiske

Wil jij helemaal onderdompelen in Aerial Yoga? Een paar daagjes lekker weg in eigen land? Dat kan! Tijdens onze 3-daagse Aerial Yoga zomerretreat bieden we je de kans om echt even helemaal eruit te zijn en te genieten van alle voordelen die Aerial Yoga en ons centrum je te bieden hebben.

Gelegen aan het natuurgebied Het Twiske, kun je genieten van de prachtige omgeving en de natuur. En dat op slechts een steenworp afstand van Amsterdam! 

Tijdens deze 3 dagen staan wij voor je klaar om een onvergetelijke ervaring te creëren. Ontspannen en tot rust komen, maar ook weer opladen, plezier maken en inspiratie opdoen staan tijdens deze Zomerretreat centraal. Daarbij natuurlijk heerlijk gezond eten en onbeperkt koffie en thee, waarbij ook ruimte blijft voor chocola. Tenslotte is ons motto: zonder chocola geen yoga!

Wat kun je verwachten?

Iedere dag minimaal 2 uitgebreide Aerial Yoga lessen, variërend in thema en intensiteit, verzorgd door onze deskundige docenten. Daarnaast zullen we diverse meditaties aanbieden, coaching sessies* en is er de mogelijkheid om een massage* in te plannen. Alle maaltijden worden verzorgd in de studio en de overnachtingen vinden plaats op de camping naast onze studio. Je kunt gebruik maken van de faciliteiten in de studio (douche, toilet etc). 

Daarnaast is er ook een optie om de retreat te boeken op basis van B&B.

* Voor de coachingsessie en de massage is er een eigen bijdrage van toepassing.  

Voor wie is deze zomerretreat?

Eigenlijk is iedereen welkom. Mannen en vrouwen, jonger en ouder. Of je nu al ervaring hebt met (Aerial) Yoga of nog helemaal niet. Of je nu alleen wilt komen of samen met een kennis, vriend(in) of partner. Voor iedereen die er lekker even uit wil en genieten van alles wat Aerial Yoga je kan bieden.  

Wanneer

Wij zoeken naar een datum in 2020
vrijdag, zaterdag & zondag 

Waar

Super Fly Studios
Noordeinde 128-J
1121 AL Landsmeer

Geïnteresseerd in het Aerial Yoga Retrat?

Laat hieronder je gegevens achter. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Jezelf, het doek en de zwaartekracht, meer heb je niet nodig.

Gewichtloosheid, zweven door de ruimte en gedragen worden. Grenzen verleggen en vooral ook heel veel lol hebben.