fbpx

TOP

Rouwverwerking met Aerial Yoga

Onlangs zagen wij een heel specifieke oproep voor een Aerial Yoga doek op FaceBook.  De tante van Mary Jim had ervaren hoeveel Aerial Yoga haar hielp in een periode van groot verdriet na het overlijden van haar man. Zo zeer zelfs dat zij graag een eigen doek thuis wilde hebben. Mary wilde haar tante hier bij helpen en plaatste daarop een oproep op een yoga-zoek-ruil-en-verkoop-pagina op FaceBook. 

 

Als Aerial Yoga Nederland waren wij natuurlijk enorm aangedaan en we wilden haar graag helpen. Via Mary zijn we in contact gekomen met haar tante, Elly Meijer en inmiddels heeft Elly haar eigen doek fijn in huis en kan zij dagelijks genieten van alle voordelen die het doek haar biedt. Wij wensen haar uiteraard heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van haar man. En zijn heel dankbaar dat Aerial Yoga hierin kan bijdragen. 

 

Hieronder haar verhaal:

“Na het overlijden van mijn man op 5 maart jl. was ik in eerste instantie compleet energieloos en leeg van verdriet, en zooo vermoeid… 

Omdat ik zoveel goede verhalen heb gehoord over yoga leek het mij een goed idee om daarmee te proberen mijn batterij weer op te laden. 

Samen met een vriendin van wie ik veel steun ontvang omdat ook zij haar man is verloren aan een ziekte, anderhalf jaar geleden, heb ik toen een proefabonnement van een maand genomen. Diverse yogaklassen gevolgd maar Aerial yoga was vanaf het eerste moment mijn favoriet. 

Zó fijn om knus in dat doek te kunnen liggen als een coconnetje, heerlijk te wiegen in m’n eigen tempo, maar ook om lekker actief bezig te zijn en er ondersteboven in te hangen! Helemaal super!

 

Mijn energiepeil is nu zoveel beter dan in de afgelopen twee maanden, en dat is zeker ook te danken aan de Aerial yoga. Ik kijk er altijd erg naar uit om weer te mogen gaan.”

“Mijn nichtje Mary heeft haar eigen yogastudio en vroeg mij hoe ik de yogalessen ervoer. Ik vertelde over de aerial yoga en dat ik het zó leuk vind dat ik thuis ook wel zo’n doek zou willen ophangen. Dan kan ik als ik dat wil erin mediteren en tot rust komen. Maar ook de actieve lessen herhalen, voor zover ik ze nog weet…. 😉

Rouwverwerking brengt zoveel onrustige gedachten en vermoeidheid met zich mee. Mary zei me dat ze in een groep van yogadocenten zit op Facebook en dat ze mijn vraag m.b.t. een doek thuis wel zou droppen. 

 

Dat we zo’n fantastische reactie van jullie hebben mogen ontvangen daar durfde ik niet eens van te dromen!”