Sensorische informatieverwerking

Heb jij ook last van een overvloed aan prikkels en zoek je de oplossing in sensorische informatieverwerking? Bij Aerial Yoga Nederland leer je hoe schommeldoeken je hierbij kunnen helpen. Dankzij deze prikkelverwerking in doeken bij ons in Nederland en België kom je weer helemaal tot rust op je eigen tempo.

yoga doeken

bekijk ook onze yoga opleidingen

Leer omgaan met prikkels door onze sensorische informatiewerking

Een schommeldoek biedt je een veilige ruimte waarin je de rest van de wereld even kunt uitsluiten. Je kunt in deze doeken aan prikkelverwerking doen door te focussen op je ademhaling. Daarnaast helpt deze vorm van sensorische informatieverwerking ook nog eens om je motoriek en concentratie op scherp te stellen. Het is dus veel meer dan alleen yoga als therapie. Aerial yoga is ideaal voor hoogsensitieve personen die even willen ontspannen. We bieden dit ook aan voor kinderen die moeite hebben met sensorische informatieverwerking. Doorheen de dag komen nu eenmaal veel prikkels op je af en zonder de juiste prikkelverwerking, zoals onze yoga in doeken, kan dit snel te veel worden. Als je nog nooit eerder aan aerial yoga hebt gedaan, kun je altijd beginnen met onze basisopleiding. Zo helpen we je snel op weg om door middel van hangmat yoga zelf aan sensorische informatieverwerking te doen.

doek

Bekijk ook onze Yoga doeken en hangmatten

Vind je innerlijke rust terug

Ben jij geïnteresseerd in onze prikkelverwerking door yoga in doeken? Lijkt een cursus aerial yoga een perfecte manier om alle stress uit je lichaam te krijgen? Schrijf je dan zeker vandaag nog in door te bellen naar het nummer +31 20 211 11 25 of door een e-mail te sturen naar info@aerial-yoga.nl. Wie weet zien we jou snel tijdens één van onze modules.