Stress relief yoga

Het dagelijkse leven kan voor heel wat druk en stress zorgen en om dat tegen te gaan, volg je het best onze opleiding stress relief yoga. Bij Aerial Yoga Nederland draait het allemaal om het in balans brengen van je lichaam. We bieden daarom verschillende modules aan, zoals onze Aerial Relax & Recharge, om je lichaam terug energie te geven.

Boek direct jouw Stress Relief Yoga Opleiding of bekijk onze andere opleidingen

De voordelen van stress relief yoga

Aerial yoga kan verschillende voordelen bieden naargelang het type yoga dat je kiest. Terwijl onze opleiding Aerial Acrobatics als een echte work-out dient, heeft material yoga bijvoorbeeld weer heel andere voordelen. Bij stress relief yoga leg je de focus op het tot rust komen van je lichaam en je geest. Het geeft je een houvast als het leven wat te snel voor je gaat. Tijdens de hangmat yoga ga je samen met ons team aan de slag met verschillende houdingen en posities in de doeken om een betere bloedcirculatie te creëren. Deze stress relief yoga is eveneens ideaal als je last hebt met sensorische informatieverwerking.

doek

Bekijk ook onze Yoga doeken en hangmatten

Volg een opleiding op jouw tempo

Iedereen heeft andere noden en wensen. We houden hier dan ook altijd rekening mee bij onze opleidingen aerial yoga. Op die manier ervaar je tijdens de stress relief yoga alle rust en kalmte die je nodig hebt in het leven. Schrijf je snel online in of contacteer ons via het nummer +31 20 211 11 25 of op het e-mailadres info@aerial-yoga.nl.

[wpforms id="429"]