Schommeldoek

Wil jij bij jou thuis een schommeldoek hangen om aerial yoga te beoefenen? Bij Aerial Yoga Nederland hebben we niet alleen verschillende kleuren van doeken, maar ook allerlei maten ter beschikking. Zo vind je bij ons altijd wel een geschikt schommeldoek om thuis in alle rust en comfort aan yoga te doen.

doek

bekijk ook onze opleidingen

Schommeldoek op jouw maat

Wanneer je één van onze kwaliteitsvolle schommeldoeken bestelt, leveren wij deze op jouw maat en met de nodige ophangsystemen. Het is ook mogelijk om alleen het aerial yoga doek te kopen. Om te weten welke maat je nodig hebt voor deze material yoga, moet je de hoogte tot aan het plafond weten. Wij hebben schommeldoeken vanaf twee meter tot vier meter in ons aanbod die gemaakt zijn uit het beste materiaal. Daarnaast hebben we zelfs een schommeldoek voor kinderen. Yoga in doeken is nu eenmaal voor iedereen van jong tot oud.

Bekijk ook onze Yoga doeken en hangmatten

Ontdek de vele voordelen van aerial yoga

Heb je geen tijd om naar onze trainingen te komen, maar wil je wel genieten van de vele voordelen die aerial yoga te bieden heeft? Dan kun je ook nog altijd onze online yoga trainingen volgen. Ontdek snel al onze trainingen of koop jouw eigen schommeldoek in onze webshop. Je kunt ons hiervoor ook steeds contacteren op het nummer +31 20 211 11 25 of op het e-mailadres info@aerial-yoga.nl.