Swing yoga

Met een swing voor yoga, die je kunt kopen bij Aerial Yoga Nederland, kun je ten volste gebruik maken van allerlei technieken. Je kunt deze doeken hangen op heuphoogte of vlak boven de grond. Naargelang de hoogte ga je aan de slag met andere bewegingen, zodat je alle lichaamsdelen goed kunt trainen.

ophang systeem

bekijk ook onze andere opleidingen

Laat je lichaam los dankzij de swing voor yoga

Er is geen beter gevoel dan je lichaam volledig loslaten in een swing voor aerial yoga. Je kunt het zelfs gebruiken als therapie met yoga. Het doek is daarnaast ideaal voor zwangere vrouwen. Deze yoga in doeken geeft je het gevoel dat je gewichtloos bent, waardoor je even al het extra gewicht van je baby kunt loslaten. Een swing voor yoga kan zelfs voor kinderen een geweldige tool zijn om de wereld te ontdekken op een speelse manier. We hebben daarom speciaal een module yoga voor kinderen opgestart. Floating yoga heeft namelijk voordelen voor mensen van elke leeftijd.

doek

Bekijk ook onze Yoga doeken en hangmatten

Schrijf je in voor een module aerial yoga

Wij bieden deze swing voor yoga zowel in Nederland als België aan. Je kunt je inschrijven voor een basisopleiding om kennis te maken met deze schommeldoeken of je kunt een doek kopen om zelf thuis aan de slag te gaan. Contacteer ons op het nummer +31 20 211 11 25 of op het e-mailadres info@aerial-yoga.nl als je graag een swing wilt kopen en behoefte hebt aan meer informatie.