AERIAL THERAPIE

Aerial yoga kan voor vele doeleinden gebruikt worden en therapie is daar één van. Als je het druk hebt en de stress toeneemt, kan het wel eens mislopen. Heb je geen idee hoe je het allemaal voor elkaar moet krijgen en vecht je tegen vermoeidheid en negatieve gedachten? Misschien denk je wel dat je het nog wel redt als je net ietsjes harder werkt of het nog even volhoudt tot die ene vakantie, deadline of rustige periode. Dankzij onze therapie gebruik je yoga om helemaal terug tot rust te komen.

Bekijk gelijk onze agenda voor alle opleidingen

Hoe werkt yoga als therapie?

Als je met veel stress zit en je op scherp staat, zal je irritatie en ontevredenheid met werk alleen nog maar toenemen. Ontspannen lukt niet meer en plots heb je nergens energie voor. Dankzij onze yoga in doeken krijg je de therapie die je nodig hebt om terug helder te denken, zodat ook je lijf terug meewerkt. Het is ideaal als het echt even niet meer lukt, als je stekker er ineens uit is. Yoga met therapeutische doeken helpt bij burn-outs, stress en overspannenheid. Deze laten allemaal een diepe impact op je leven achter, waardoor het niet altijd even simpel is om de weg terug te vinden. Deze stress relief yoga kan echter een goed begin zijn. Het is belangrijk om zowel je lichaam, emoties als denkprocessen te betrekken, als je leert omgaan met stress. Deze zijn nu eenmaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens de yogatherapie ga je daarom aan de slag met al deze elementen.

yoga oefening thuis uitvoeren

Bekijk ook onze Yoga doeken en hangmatten

Aankomende data

Aerial Therapy Training

29 september + 6, 13, & 20 oktober 2023

Tula Bos en Lommer, Amsterdam

Aerial Therapy Training

23 & 24 september + 8 & 22 oktober 2023

Turnhout, Belgie

OPLEIDINGEN

6-weekse (online) cursus

Wil jij grip krijgen op je gedachten en lichaam? Dan is de 6-weekse Aerial Yoga Stress release cursus een goede start. Deze therapie gebeurt in zes sessies van vier uur waarbij je samen met een ervaren team aan de slag gaat met deze interessante vorm van yoga. Het team bestaat uit een yogadocent en een psycholoog. We starten de dag met eenaerial yoga les, gevolgd door een interactieve sessie waarin we elke week een ander thema rondom stress behandelen. Je kunt deze yoga trainingen online of op locatie volgen.

Deze yogatherapie is bedoeld voor professionals en duurt vier dagen. De sensationele en verbazingwekkende module laat jou zien en ervaren hoe je met aerial yoga lichamelijke en emotionele klacht-bevrijdende therapie kan geven. Het aerial yoga doek is een fantastische tool voor therapeuten, coaches, docenten, hulpverleners en mensen die geïnteresseerd zijn in het herontdekken van hartcoherentie. Je leert zo je hersenen te gebruiken als handig stuk gereedschap in plaats van altijd als leidende gids.

Agenda