Yoga voor kinderen opleiding

Lijkt yoga in een hangmat iets voor jouw kinderen en ben je op zoek naar een goede opleiding hiervoor? Bij Aerial Yoga Nederland hebben we de perfecte Relax Kids opleiding voor jou en je kinderen. Aan de hand van verschillende methodes ontdekken ze een hele nieuwe wereld tijdens deze opleiding yoga voor kinderen.

yoga voor kinderen

bekijk ook onze andere opleidingen

Hoe ziet onze yoga voor kinderen opleiding eruit?

Onze Relax Kids opleiding is niet alleen ideaal voor kinderen, maar ook peuters en jongeren kunnen er veel uit leren. Kinderen met speciale behoeften zijn eveneens altijd welkom in onze opleiding yoga voor kinderen. Op een spelende manier gaan ze zelf op zoek naar hun kracht en leren ze omgaan met uitdagingen. Wat ze bij onze cursus leren, kunnen ze dan ook in hun eigen leven toepassen. Het zou natuurlijk geen Relax Kids opleiding zijn als we niet aan de slag gaan met allerlei manieren om het leuk te maken voor de kinderen. Zo spelen we spelletjes en maken we gebruik van verhalen en beelden om het interessant te houden. We hebben zelfs andere materialen die we tijdens de hangmat yoga kunnen gebruiken. Onze hangmatten kun je ook vinden in de webshop. Zo oefenen je kinderen gemakkelijk yoga vanuit thuis.

yoga met kinderen

Bekijk ook onze Yoga doeken en hangmatten

Leer zelf aerial yoga en schrijf je in voor onze opleiding

Willen je kinderen na onze opleiding yoga voor kinderen nog meer leren? Dan zijn onze online yoga trainingen misschien wel iets voor jou en je kinderen. In ons aanbod hebben we naast de Relax Kids opleiding ook trainingen voor volwassenen. Zo leer je samen met je kind hoe je bewust met je lichaam omgaat. Kom nog meer te weten over onze Relax Kids opleiding door te bellen naar het nummer +31 20 211 11 25 of door een e-mail te sturen naar info@aerial-yoga.nl.