Yogaswing kopen

Een yogaswing kopen, was nog nooit zo gemakkelijk als bij Aerial Yoga Nederland. Bij ons vind je verschillende schommeldoeken die gemaakt zijn uit het beste materiaal. Zo reken je altijd op echte kwaliteitsproducten als je een yogaswing komt kopen in Nederland. Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring in aerial yoga en delen deze passie graag met jou.

ophang systeem

bekijk ook onze yoga opleidingen

Welke yogaswing wil jij kopen?

De yogaswing die je kunt kopen, is anderhalve meter breed en wordt gemaakt uit polyester. Het is een materiaal dat ook gebruikt wordt door luchtacrobaten. Onze schommeldoeken voor yoga in doeken zijn dus oersterk, waardoor je je altijd veilig voelt tijdens het uitvoeren van de bewegingen. Onze yogaswing uit Nederland biedt een goede grip en door de minimale elasticiteit bepaal je gemakkelijk de hoogte waarop de swing hangt. Zo kun je zelf de vele voordelen ontdekken die aerial yoga te bieden hebben, wanneer je een yogaswing bij ons komt kopen.

Koop een yogaswing met of zonder ophangsysteem

Als je op zoek bent naar een yogaswing om bij Aerial Yoga Nederland te kopen, kun je kiezen voor een uitvoering met of zonder ophangsysteem. Wij hebben verschillende bevestigingsmethodes ter beschikking. Heb jij bijvoorbeeld een betonnen plafond? Koop dan een chemisch anker en schroefogen. Wil jij de yogaswing van bij ons in Nederland om een balk hangen? Dan hebben wij speciale slings met een lengte van 50 centimeter.

doek

Bekijk ook onze Yoga doeken en hangmatten

Schrijf je in voor een opleiding

Vooraleer je bij Aerial Yoga Nederland een yogaswing komt kopen, is het belangrijk om de basis te leren. Wij bieden daarom opleidingen aerial yoga aan in zowel België als Nederland. Schrijf je snel in door te bellen naar het nummer +31 20 211 11 25 of stuur vandaag nog een e-mail naar info@aerial-yoga.nl voor meer informatie.