fbpx

TOP

Aerial Yoga Blog

Zowel Yin als Restorative is gericht op ontspanning en overgave en zijn daardoor meditatief van aard. Maar hoewel beiden heel rustig zijn, zijn ze toch heel verschillend. En wat betekent dit voor de verschillende vormen van Aerial Yoga?

Na het overlijden van mijn man op 5 maart jl. was ik in eerste instantie compleet energieloos en leeg van verdriet, en zooo vermoeid... Mijn energiepeil is nu zoveel beter dan in de afgelopen twee maanden, en dat is zeker ook te danken aan de aerial yoga. Ik kijk er altijd erg naar uit om weer te mogen gaan.

Aerial Yoga is iets wat iedereen kan! De leerlingen zijn vaak verbaasd over wat ze zelf kunnen bereiken tijdens een eerste les en dat is mooi om te zien.

De mogelijkheden zijn eindeloos, voor elk level is er wel een optie. Het kan heel speels zijn en ook enorme ontspanning geven. Die ruimte vind ik als docent geweldig.

Aerial Yoga geeft plezier, massage, ontspanning, haalt je uit je comfortzone geeft je letterlijk vleugels je kunt heerlijk door te lucht zweven. Het geeft je zoveel meer andere mogelijkheden als op mat. Echt heerlijk! - Paola