TOP

Over ons

Janneke van Amelsvoort

Janneke
Janneke van Amelsvoort heeft de Aerial Yoga in Nederland ontwikkeld en geïntroduceerd en geeft haar kennis met plezier door in de Teacher Trainings.
Haar pad liep van de Rotterdamse Dansacademie naar Centro do Cirque in São Paolo om te landen in Amsterdam met een gedegen Vijnana Yoga opleiding bij Teresa Caldas.
Als danseres, luchtacrobate en yogadocent, komen in Aerial Yoga al haar passies en ervaringen samen; de gewichtloosheid van het vliegen, met plezier fysiek en mentaal uitgedaagd worden, na inspanning genieten van een diepe ontspanning en massage…

Wil je een les bij haar volgen?

Kijk bij “lessen” wanneer er weer nieuwe workshops en cursussen zijn.

Janneke heeft een blog geschreven over hoe ze met Aerial Yoga in contact is gekomen en wat Aerial Yoga persoonlijk voor haar betekent.

Gesponsord door Liquido Fashion

Aerial Yoga Nederland wordt gesponsord door Liquido Fashion. Liquido creëert sportkleding voor stoere vrouwen die hun doel in het leven nastreven, moedige en authentieke vrouwen die energie steken in zichzelf zijn en vrouwen die zich vrij voelen om hun passies te volgen en trouw te blijven aan zichzelf. Liquido gelooft in het produceren van kwalitatief hoogstaande sportkleding waarbij de beste ruwe materialen worden gebruikt, als ook de beste werkomstandigheden en productie methoden.

Tijdens evenementen draagt het docententeam van Aerial Yoga Nederland altijd Liquido Leggings. Wij zijn super blij met deze samenwerking.
Benieuwd geworden? Bekijk de website van Liquido Fashion

Janneke’s docenten team Amsterdam

Jo Emmet

yoga docente & luchtacrobate – Amsterdam
www.thriveyoga.nl
www.joemmet.com

Gabriela Bartonkova

aerial docente & luchtacrobate – Amsterdam

Suzana Gomes

aerial docente, danseres & luchtacrobate – Amsterdam
www.suzanagomes.com

Hanna van der Meer

yoga docente, danseres – Amsterdam
www.facebook.com/hannapazyoga
www.hannapazyoga.com

Candy Gerritsen

danseres, sport & yoga docente – Zaandam
www.yogadreams.nl