fbpx

TOP

Over ons

Janneke van Amelsvoort

Janneke
Janneke van Amelsvoort heeft de Aerial Yoga in Nederland ontwikkeld en geïntroduceerd en geeft haar kennis met plezier door in de Teacher Trainings.
Haar pad liep van de Rotterdamse Dansacademie naar Centro do Cirque in São Paolo om te landen in Amsterdam met een gedegen Vijnana Yoga opleiding bij Teresa Caldas.
Als danseres, luchtacrobate en yogadocent, komen in Aerial Yoga al haar passies en ervaringen samen; de gewichtloosheid van het vliegen, met plezier fysiek en mentaal uitgedaagd worden, na inspanning genieten van een diepe ontspanning en massage…

Wil je een les bij haar volgen?

Kijk bij “lessen” wanneer er weer nieuwe workshops en cursussen zijn.

Janneke heeft een blog geschreven over hoe ze met Aerial Yoga in contact is gekomen en wat Aerial Yoga persoonlijk voor haar betekent.

Boban Krstic

10622701_926857720674884_9186667765158419437_n
Boban Krstic, is naast een hele fijne vriend en collega inmiddels mijn partner in crime. We kennen elkaar van de Dansacademie Rotterdam. Toen Boban een paar jaar geleden bij mij de teacher training volgde, werd hij zo enthousiast dat hij vol overgave is begonnen met lesgeven van Aerial Yoga in Breda en Eindhoven. Het delen van onze kennis, ervaring en enthousiasme acht ik als een zeer waardevol goed en werpt vele vruchten af. Samen gaan we dit jaar weer zoveel mogelijk yogafestivals langs om iedereen de heerlijkheid van Aerial Yoga te laten ervaren.

Wil je meer weten van Boban?

Kijk op www.homyogabreda.nl

Janneke’s docenten team Amsterdam

Jo Emmet

yoga docente & luchtacrobate – Amsterdam
www.thriveyoga.nl
www.joemmet.com

Gabriela Bartonkova

aerial docente & luchtacrobate – Amsterdam

Suzana Gomes

aerial docente, danseres & luchtacrobate – Amsterdam
www.suzanagomes.com

Hanna van der Meer

yoga docente, danseres – Amsterdam
www.facebook.com/hannapazyoga
www.hannapazyoga.com

Candy Gerritsen

danseres, sport & yoga docente – Zaandam
www.yogadreams.nl