Opleiding en evenementen

Omdat wij vinden dat iedereen het recht heeft de voordelen van het doek te ervaren, delen we graag onze kennis. Of het nu voor eigen ontwikkeling of professionele toepassing is;
De eerste stap is onze Aerial Yoga Basisopleiding, of de Aerial Therapy Fundamentals training. 

Voel jij je klaar voor een vervolgmodule?
Bekijk onze aankomende evenementen voor professionals

Aerial Yoga Nederland is een opleidingsinstituut met diverse samenwerkingen met studio’s in Nederland, België en daarbuiten. Hierdoor variëren de locaties van onze opleidingen.

We geven géén wekelijkse lessen. De focus ligt op trainingen, evenementen en het leveren van kwaliteit materialen. De opleidingen kunnen voor persoonlijke ontwikkeling zijn, om les in te geven of om te gebruiken als complementair hulpmiddel bij therapiesessies.

Aerial Yoga Nederland is een educatief platform dat tot doel heeft de wereld te informeren over de kracht onze aerial supertool om hiermee het zelfhelend vermogen van het lichaam aan te spreken, mensen te verlichten en tegelijk in hun kracht te zetten.

AERIAL YOGA BASIS TRAINING

woman in the hammock

Ontwikkeld voor iedereen die Aerial Yoga wil beoefenen of er les in wil geven.

Deze 50-uurs basisopleiding onthult alle principes en voordelen van spelen met de zwaartekracht.

Een doek, je lichaam en de zwaartekracht… meer heb je niet nodig voor Aerial Yoga. Aerial yoga biedt ondersteuning bij de houdingen en laat je een ander perspectief zien.

Het heeft een diepe werking op het fysieke lichaam, terwijl er in de hersenen ook van alles wordt gestimuleerd wat een stressverlagend effect heeft.

Of je het nu in een dynamische flow doet voor meer energie of vertraagd voor diepe ontspanning, het aerial doek biedt fantastische mogelijkheden voor iedereen. 

AERIAL YOGA THERAPY TRAINING

woman aerial yin

Ontwikkeld voor iedereen die zelf het doek therapeutisch wil gebruiken of als complementaire integratieve therapie-tool in wil zetten. 

Deze yogatherapie is o.a. bedoeld voor professionals en duurt vier dagen. 

Deze module laat jou zien en ervaren hoe je met aerial yoga lichamelijke en emotionele klacht-bevrijdende therapie kunt geven. 

Het aerial yoga doek is een fantastische tool voor therapeuten, coaches, docenten, hulpverleners en mensen die geïnteresseerd zijn in het herontdekken van hartcoherentie.

Je leert zo je hersenen te gebruiken als handig stuk gereedschap in plaats van altijd als leidende gids.

Do you want to take the course comfortably from home?

Join our DIY Academy if you want to train in Aerial Yoga for your personal development or to help your students more effectively.

You will know the principles and the fundamentals of Aerial Yoga and Asana, the use of the low and high hammocks and the safety of the equipment.

aerial yoga woman

Voel jij je klaar voor een vervolgmodule?

Yoga girl

We offer FOLLOW-UP TRAININGS AND WORKSHOPS for students and teachers who already have knowledge of Aerial Yoga.

If you feel ready to go deeper into your journey, visit our follow up training page.

Agenda – komende evenementen (locatie & online)

Aerial Therapy Opleiding
8 sep 24
1018 MN Amsterdam

Blijf op de hoogte: via onze online community delen we gratis tips en ideeën.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam