VERVOLGTRAININGEN voor professionals

Vervolgtrainingen voor professionals, coaches en yoga docenten die hun kennis in Aerial Yoga & Therapie willen verdiepen.

aerial asana 1

Ontdek de voordelen van inversies zonder druk op de wervelkolom. Stimuleer het lichaam, op verschillende niveaus tot de hersenen aan toe.

Ontdek hoe je zelf lessen vorm kunt geven en leer de juiste teaching skills. We nemen de tijd om in de anatomie te duiken van het bekken en hoe Aerial Yoga een rol kan spelen bij diverse (medische) aandoeningen.

aerial yin yoga

Ontdek de voordelen van Aerial Yin Meridianen en Aerial Yin Fascia voor een gezonder lichaam en totaal welzijn. Activeer de energiestroming en vergroot je bewegingsvrijheid.

De Aerial Yin Fascia richt zich op de anatomie van fascia en gebruik van het aerial doek voor diepe massages, ontgifting en algeheel welzijn, zowel fysiek als mentaal.

AERIAL NIDRA

Ontvang in deze tweedaagse training essentiële tools om de bijzondere vorm van meditatie, Yoga Nidra, te beoefenen en te begeleiden. Ontdek de diepgaande theorie achter Yoga Nidra, leer praktische toepassingen ervan in het doek, en begrijp de impact ervan op de hersenen.

Leer hoe je je eigen effectieve Nidra-script kunt schrijven en krijg hands-on ervaring tijdens praktische oefensessies. Ontdek ook hoe Aerial Nidra aangepast kan worden voor kinderen, waardoor je een waardevolle toevoeging aan je repertoire krijgt. Bereid je voor om te leren, te ervaren en te groeien tijdens deze intensieve tweedaagse training in Aerial Yoga Nidra.

RELAX & RECHARGE

Biedt de mogelijkheid om te vertragen, los te laten en op te laden. Ontdek de impact van stress op je fysieke, mentale en emotionele welzijn en leer over helende processen.

Ervaar de rustgevende invloed op het zenuwstelsel en ontdek de waarde van het aerial doek voor herstel.

Leer hoe de massage van het doek helpt om spanning los te laten en diep te ontspannen gedragen in de cocon van de aerial hangmat.

Zoek je verdieping om je cliënten nog beter te kunnen helpen? Dan is deze module geschikt voor jou!

"Wat een heerlijke ervaring om de Teacher training en specialisaties te mogen volgen bij Aerial Yoga Nederland. Een uitgebalanceerd programma met praktijk, theorie, oefeningen, aandacht voor alles wat je in een les kan tegenkomen bij leerlingen en als docent"
"Begin 2014 heb ik al mijn basis Aerial opleiding gedaan bij Janneke. Toen nog in een kleine ruimte achter haar huis, heel compact en sfeervol. Zeer persoonlijke begeleiding. In 2017 de specialisaties voor Restorative & Pregnancy en Kids gedaan in Weesp. Een heerlijke aanvulling"
"Levensverandering! In 1 woord is de teachers training voor mij! Ik zocht naar iets wat paste bij mij. Alleen 'mat' yoga lukte mij niet want ik loop tegen lichamelijke pijnen aan. Toen ik aerial yoga ontdekte ging er een wereld voor mij open!"

pregnancy

Zoek je een verdieping als aerial yoga of zwangerschapsyoga docent? Ontdek onze gespecialiseerde vervolgtraining! Leer hoe je je klanten/studenten goed kunt begeleiden tijdens de zwangerschap voor een soepel verloop en voorbereiding op de bevalling, dankzij de ondersteuning van het doek. Ontwikkel je expertise en verbreed je aanbod met onze praktische training.

aerial flow

Ontdek diepe innerlijke rust met vloeiende bewegingen van de ene naar de andere houding, harmonieus afgestemd op je ademhaling. Leer de anatomie van de ademhaling en essentiële begeleidingspunten toe te passen voor een beter resultaat bij de klanten. Leer een vloeiende sequence opbouwen voor een haast meditatieve flow in de actieve aerial les.

aerial kids

Ontdek hoe onze unieke benadering kinderen uitnodigt om te bewegen en hun mogelijkheden te verkennen, terwijl anderen een veilige ruimte krijgen om tot rust te komen. 
De hangmat helpt schoolprestaties te verbeteren en vergroot het zelfvertrouwen van kinderen.
Ontdek de voordelen van Aerial Kids in deze vervolgtraining.

Agenda – komende evenementen (locatie & online)

girl tree pose

Blijf op de hoogte: via onze online community delen we gratis tips en ideeën.